Menu
Your Cart

Maandaanbieding Stucloper 75m2 190grams

Maandaanbieding Stucloper 75m2 190grams
Nieuw
text

GRATIS VERZONDEN!

1 rol stucloper van 75 m2 per rol, incl een rol Duct Tape.

Voor maar: € 49,95 incl. btw. ( € 41,28 excl. btw.)

Tijdens een verbouwing of renovatie is een goede vloerbescherming van essentieel belang. Stucloper is op het gebied van vloerbescherming al jaren een begrip in de Nederlandse bouwwereld, klusbedrijven maar zeker ook bij particulieren. Dit protectiekarton is een stevig kartonboard dat 2-zijdig wordt voorzien van First Class PE met aan de voor- en achterzijde nog eens een lichte aluminiumfolie. Door de lange vezelstructuur is deze vloerbescheming extra sterk en zal uw vloer optimaal beschermen.

Stucloper is een goedkope en waterdichte vloerbescherming tijdens de bouw, verbouwing en renovatie, voor de zakelijke markt maar ook voor particulieren. Stucloper is een uitstekende en waterdichte vloerbeschermer voor binnen en buiten. Uitgerekend voor het tijdelijk afdekken van werkvloeren tijdens stuc- en schilder werkzaamheden, renovaties om uw vloer of ondergrond goed te beschermen.


Vloerbescherming met coating 

Door de speciale coating is stucloper ook geschikt als onderlegger voor steigers tijdens gevelrenovaties. Onze vloerbeschermer wordt ook maximaal ingezet voor o.a. feesten en partijen om uw dure ondergrond zoals parketvloeren, marmeren tegels, linoleum, maar ook om de vloer van sportzalen maximaal te beschermen. Onze stucloper wordt bovendien ingezet bij indoor dancefeesten en bijzondere evenementen waarbij de vloer een extra bescherming verlangt. De stucloper is waterdicht en dampvrij.
Veilige werkvloer d.m.v. afdekmateriaal
Specificaties en prijzen van stucloper

oppervlakte
75 m²

breedte
120cm - 130cm

dikte
190 g/m²

lengte
+/- 31 meter

bedrukt
ja

waterdicht
ja

afveegbaar
ja

inzetbaar
binnen en buiten

scheurvrij
ja

levertijd
1 tot 3 werkdagen


Stucloper afdekmateriaal is First Class PE gecoat papier met aan de voor- en achterzijde voorzien van een lichte aluminiumfolie waardoor dit protectiekarton wanneer het nat of vochtig is niet kapot gelopen wordt. Daarom draagt de stucloper bij aan een veilige werkvloer. Wij leveren ook Tapes voor binnen- en buitenwerkzaamheden.


Stukloper is nergens anders zo voordelig als bij ons. U koopt uw stucloper namelijk direct van de fabriek en dat merkt u aan de prijzen.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Maandaanbieding Stucloper 75m2 190grams
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Model:: stuc-1389544
  • Gewicht: 3.00
€ 49,95
Excl. BTW: € 41,28
Notification...