120 cm - 130 cm 75m2 300 grams Grijs/Grijs

New niet in voorraad 120 cm - 130 cm 75m2 300 grams Grijs/Grijs

Tijdens een verbouwing of renovatie is een goede vloerbescherming van essentieel belang. Stucloper is op het gebied van vloerbescherming al jaren een begrip in de Nederlandse bouwwereld, klusbedrijven maar zeker ook bij particulieren. Dit protectiekarton is een stevig kartonboard dat 2-zijdig wordt voorzien van First Class PE met aan de voor- en achterzijde grijze kleur. Door de lange vezelstructuur is deze vloerbescherming extra sterk en zal uw vloer optimaal beschermen.

waterdichte stucloper

Stucloper is een goedkope en waterdichte vloerbescherming tijdens de bouw, verbouwing en renovatie, voor de zakelijke markt maar ook voor particulieren. Stucloper is een uitstekende en waterdichte vloerbeschermer voor binnen en buiten. Uitgerekend voor het tijdelijk afdekken van werkvloeren tijdens stuc- en schilder werkzaamheden, renovaties om uw vloer of ondergrond goed te beschermen.

Vloerbescherming met coating

Door de speciale coating is stucloper ook geschikt als onderlegger voor steigers tijdens gevelrenovaties. Onze vloerbeschermer wordt ook maximaal ingezet voor o.a. feesten en partijen om uw dure ondergrond zoals parketvloeren, marmeren tegels, linoleum, maar ook om de vloer van sportzalen maximaal te beschermen. Onze stucloper wordt bovendien ingezet bij indoor dance feesten en bijzondere evenementen waarbij de vloer een extra bescherming verlangt. De stucloper is waterdicht en dampvrij.

veilige werkvloer d.m.v. afdekmateriaal

Stucloper afdekmateriaal is First Class PE gecoat papier met aan de voor- en achterzijde grijze kleur waardoor dit protectiekarton wanneer het nat of vochtig is niet kapot gelopen wordt. Daarom draagt de stucloper bij aan een veilige werkvloer. Wij leveren ook Tapes voor binnen- en buitenwerkzaamheden.

Specificaties en prijzen van stucloper

Stukloper is nergens anders zo voordelig als bij ons. U koopt uw stucloper namelijk direct van de fabriek en dat merkt u aan de prijzen.

oppervlakte  75 m²
breedte 120cm - 130cm
dikte 300 g/m²

bedrukt nee
waterdicht ja
afveegbaar ja
inzetbaar binnen en buiten
scheurvrij ja
levertijd 1 tot 3 werkdagen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • Model: stuc-138955
  • Beschikbaarheid: niet in voorraad
  • € 35,00 excl btw

Tags: stucloper, 120 cm, 130 cm, grijs